Individuele zanglessen

Zangles individueel

In de individuele zangles werk je aan houding, ademhaling, techniek, betekenis geven, zelfverzekerdheid, podiumvoorbereiding en performance. Je kiest je eigen songs en stijl uit en zangdocente Trea begeleidt je bij die keuzes. Zangers en zangeressen van alle niveau’s zijn welkom van beginner tot vergevorderd. Je vrij en heerlijk voelen tijdens het zingen staat voorop!


Duo-zangles / Groepsles

Duo-zangles / Groepsles

In de duo -en groepszanglessen ga je meerstemmig zingen! Je doet allerlei oefeningen om  zelfstandig je eigen lijntjes vast te leren houden. Canons, circlesongs en backing-vocal oefeningen komen allemaal aan bod. Verder werk je uiteraard aan houding, ademhaling, techniek, betekenis geven, podiumvoorbereiding en performance. Zangers en zangeressen van alle niveau’s zijn welkom van beginner tot vergevorderd. De lessen zijn ook heel geschikt voor (groepjes) koorzangers. Je kunt je met een anderen opgeven als bestaand groepje. We kunnen natuurlijk ook een groepje voor je zoeken.


Sing and Play

Sing and play

Je leert om jezelf te begeleiden op de piano en je leert zingen in de zanglessen. Op de piano leer je het spelen van akkoorden eerst, zodat je al snel een liedje kunt begeleiden. In de zanglessen wordt er aandacht besteed aan zangtechniek om beter te leren zingen. In beide lessen wordt er aandacht besteedt aan hoe je goed kunt samenspelen en zingen op hetzelfde moment.


zangles Up!

Zangles UP! / Studio opnames

Je wordt in de Homestudio van VHA begeleid en gecoached door onze pianist Govert. De songs waar je in je zangles aan hebt gewerkt ga je finetunen. Dit bestaat onder andere uit timing, zuiverheid, dictie en intentie.Tevens leer je om samen te spelen met een begeleider, hoe je communiceert en hoe je cues geeft. Zangles UP! kan individueel of met je zanggroepje. Je kunt je song(s) ook laten opnemen in de Homestudio!